Att leva med Aff

Att leva med Aff

Välkommen!

”Att leva med Aff” är tänkt som en hjälp för alla som på något sätt tar del av en Aff-entreprenad, oavsett om du är beställare, leverantör eller konsult. Här hittar du en mängd information om entreprenadens alla faser, från behovsanalysen via upphandlingen och uppstarten till entreprenadens avslut. Det finns handfasta råd, resonemang om för- och nackdelar med olika lösningar, tips, scenarier, mallar och mycket mer. 

Materialet är framtaget i en projektgrupp där beställare, leverantörer och konsulter samverkar i en gemensam målsättning om att utveckla branschen.

”Att leva med Aff” är ett material som endast är tillgängligt för dig som arbetar på något av våra medlemsföretag. Därför behöver du först registrera dig med din företagsmail, och sedan logga in för att ta del av materialet. När du en gång har registrerat dig, loggar du enkelt in genom att ange din e-postadress.  OBS! Använd endast små bokstäver. Om du använder stor bokstav när du ska logga in kan effekten bli att systemet ber dig registrera dig trots att du redan skapat konto, samtidigt som du vid registreringen får meddelandet att kontot redan finns.