Frukostseminarium – Kan jag använda Aff?

Min entreprenad passar inte in – hjälp!

Att Aff med ABFF passar bra till entreprenader med återkommande tjänster vet vi ju. Likaså att ett underhållsprojekt lämpligen handlas upp med AB/ABT som grund. Så då är väl allt glasklart? Nej tyvärr är det inte så enkelt, eftersom det finns en mängd olika entreprenader som inte riktigt vill passa in i typfallen ”drift” eller ”underhåll”.

På Aff får vi ofta frågan om lämpligheten i att använda Aff när det kommer till följande:

  • Entreprenader med både drift och planerat underhåll
  • Avtal om ”bara” avhjälpande underhåll
  • Serviceavtal
  • Ramavtal för olika kategorier

På det här seminariet reder vi ut vad som gäller för dessa situationer, vad som är avgörande för hur du bör gå till väga och vad man bör tänka på.

Vi får lyssna till två personer som har en gedigen kunskap om alla typer av Aff-entreprenader – Per Ollas och Anna Cedvén. Per går igenom typfallet ”entreprenader med både drift och planerat underhåll”. Du kommer både få en genomgång av vad man ska tänka på och dessutom höra om en entreprenad där detta är tillämpat. Anna berättar å sin sida om de olika regelverken och när de ska användas, samt varför det är så.

Föredragshållare är Per Ollas Affärschef på Svefa och Anna Cedvén, ämnesexpert Aff Forum

Datum och tid: Torsdagen den 16:e mars kl 08.00 – 9.30. Frukost serveras innan från ca 07.40.

Plats: Scandic Klara, Slöjdgatan 7 i Stockholm, eller som webbinarium

Anmäl dig genom att köpa någon av produkterna Seminarium eller Webbinarium. OBS! Samma pris på frukostseminarium som på webbinarium.

Lämna ett svar