Utbildning

Aktuella utbildningar

Aff Akademin

Lär dig om Aff i lugn och ro. I vår utbildningsportal Aff Akademin hittar du högkvalitativa e-utbildningar, från introduktion till fördjupningar. 

Gå på seminarium

Flera gånger om året ordnar vi frukostseminarier, där vi belyser ett särskilt ämne samtidigt som du kan få en god frukost och nätverka. Normalt börjar föredraget kl 8.00 och är klara ca 9.30. Vanligtvis håller vi till på trevliga Scandic Klara, där vi får både god frukost och en egen matsal att hålla till i. Du kan välja att delta fysiskt, eller som webbinarium. 

Seminarierna är öppna för alla som är intresserade, men våra medlemmar har rabatt. Är du osäker på om ert företag är medlem, leta bland våra medlemmar.

Seminarieschema våren 2023

Har du önskemål om ett ämne? Hör av dig till oss!

Köp en utbildning

Vi erbjuder både e-utbildningar i Aff Akademin, kurser och seminarier / webbinarier. Här köper du några av våra populära utbildningar:

För Utbildningssamordnare - Kunskapsmål i Aff

Är du en utbildningssamordnare som har med Aff i era kunskapsmål?

Vi har nu tagit fram ett dokument till er som utbildar i Aff som visar vad vi tycker är relevanta kunskapsmål att ha med i er kurs. Klicka på länken nedan för att hämta vår pdf.

Mature female adult and her coworker answering questions.

Lär dig mer direkt

Vill du läsa dig till mer kunskap om Aff har vi samlat ihop mycket information i Kunskapsbanken. Där hittar allt från grundlig information om Aff-dokumentationen till hur man hanterar fel i entreprenaden. Här kan du lära dg mer om Aff och hur man hanterar Aff-entreprenader.

Tidigare seminarier

Inhämta mer kunskap direkt

Som branschföreningen arbetar vi för en ökad kunskap i branschen. Förutom att tillhandahålla utbildningar, så har vi samlat vi ihop mycket information i vår Kunskapsbank. Där hittar du allt ifrån fördjupad information om Aff-dokumentationen till praktiska tips om entreprenadhantering.