Utbildning

Aktuella utbildningar

Aff Akademin

Lär dig om Aff i lugn och ro. I vår utbildningsportal Aff Akademin hittar du högkvalitativa e-utbildningar, från introduktion till fördjupningar. 

Fördjupningsdag

Lägg en kursdag på Diplomutbildningen

För dig som har gått Aff Akademins Diplomutbildning och vill lära dig mer erbjuder vi en fördjupningsdag där du kan lära dig mer om hur teori och praktik hänger ihop.  Vi kommer ta oss an ett antal fiktiva situationer från verkligheten där det gäller att kunna applicera kunskapen om Aff för att lösa ut vad som gäller. 

För dig som planerar att gör Diplomtestet kommer dagen vara av stor nytta, då frågeställningarna som diskuteras liknar en del av frågorna i Diplomtestet.

Kursledare är Anna Cedvén, ämnesexpert på Aff och tidigare ordförande för ABFF-utskottet.

Vårens datum är den 20:e mars, och vi håller till på fina Kapitel 8 centralt i Stockholm

Mature female adult and her coworker answering questions.

Gå på seminarium

Flera gånger om året ordnar vi frukostseminarier, där vi belyser ett särskilt ämne samtidigt som du kan få en god frukost och nätverka. Normalt börjar föredraget kl 8.00 och är klara ca 9.30. Vanligtvis håller vi till på trevliga Scandic Klara, där vi får både god frukost och en egen matsal att hålla till i. Du kan välja att delta fysiskt, eller som webbinarium. 

Seminarierna är öppna för alla som är intresserade, men våra medlemmar har rabatt. Är du osäker på om ert företag är medlem, leta bland våra medlemmar.

Seminarieschema våren 2024

Vi presenterar ämnena vartefter, så håll utkik. Har du önskemål om ett ämne? Hör av dig till oss!

Köp en utbildning

Vi erbjuder både e-utbildningar i Aff Akademin, kurser och seminarier / webbinarier. Här köper du några av våra populära utbildningar:

Tidigare seminarier

Lär dig mer direkt

Som branschföreningen arbetar vi för en ökad kunskap i branschen. Förutom att tillhandahålla utbildningar, så har vi samlat vi ihop mycket information i vår Kunskapsbank. Där hittar allt från grundlig information om Aff-dokumentationen till praktiska tips om entreprenadhantering.

För Utbildningssamordnare - Kunskapsmål i Aff

Är du en utbildningssamordnare som har med Aff i era kunskapsmål?

Vi har nu tagit fram ett dokument till er som utbildar i Aff som visar vad vi tycker är relevanta kunskapsmål att ha med i er kurs. Klicka på länken nedan för att hämta vår pdf.

leva_med_aff