Utbildning

Aktuella utbildningar

Aff Akademin

Lär dig om Aff i lugn och ro. I vår utbildningsportal Aff Akademin hittar du högkvalitativa e-utbildningar, från introduktion till fördjupningar. 

Gå på seminarium

Flera gånger om året ordnar vi frukostseminarier, där vi belyser ett särskilt ämne samtidigt som du kan få en god frukost och nätverka. Normalt börjar föredraget kl 8.00 och är klara ca 9.30. Vanligtvis håller vi till på trevliga Scandic Klara, där vi får både god frukost och en egen matsal att hålla till i. Du kan välja att delta fysiskt, eller som webbinarium. 

Seminarierna är öppna för alla som är intresserade, men våra medlemmar har rabatt. Är du osäker på om ert företag är medlem, leta bland våra medlemmar.

Seminarieschema våren 2023

Har du önskemål om ett ämne? Hör av dig till oss!

Köp en utbildning

Vi erbjuder både e-utbildningar i Aff Akademin, kurser och seminarier / webbinarier. Här köper du några av våra populära utbildningar:

Fördjupa dig – kom på heldagsutbildning!

"Grymt bra, deltar gärna fler gånger längre fram."

Vi är väldigt stolta över det omdömet från en kursdeltagare , och vår fördjupningsdag har överlag fått mycket positiv respons från deltagarna. 

Fördjupningsdagen är för dig som har gått Aff Akademin Diplomutbildning Bas och vill lära dig mer om hur teori och praktik hänger ihop.

Nästa kurs är den 23 mars 2023.

Mature female adult and her coworker answering questions.

Lär dig mer direkt

Vill du läsa dig till mer kunskap om Aff har vi samlat ihop mycket information i Kunskapsbanken. Där hittar allt från grundlig information om Aff-dokumentationen till hur man hanterar fel i entreprenaden. Här kan du lära dg mer om Aff och hur man hanterar Aff-entreprenader.

Tidigare seminarier