Publicerad den 2024-02-07

Årets Fastighetsförvaltare 2024

Här är vinnarna av utmärkelsen Årets Förvaltare 2024 – i kategori Lokal vann Emil Stålknapp från Savills och Christian Hemmingsson från Familjebostäder i Göteborg AB tog hem segern i kategori Bostad. Stort Grattis säger vi!

För tionde gången delade föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum ut det prestigefyllda priset Årets Fastighetsförvaltare i kategorierna Bostad respektive Lokal. Prisceremonin gick av stapeln direkt efter seminariet Framtidens Förvaltning, som hölls den 1/2 på Waterfront Center i Stockholm.

Philip Österlund, VD på Aff Forum för Förvaltning & Service, tycker det är kul att intresset att nominera kandidater till Årets Fastighetsförvaltare sprider sig bland bolag och organisationer i branschen.
– Vi ser flera nya företag som är representerade i år, jämfört med tidigare.

Vinnare i kategori Bostad
Christian Hemmingsson är anställd på Familjebostäder i Göteborg AB. Han förvaltar ca 125 000 kvm och har arbetat som förvaltare i 7 år.

Juryns motivering till att Christian blev vald är:

”Med tydlighet och närvarande ledarskap har denna person låtit sina medarbetare växa och hyresgäster blivit sedda. Hög servicekänsla, inkluderande och företagsam är tre nyckelord som beskriver denna medarbetare bäst.”

Vinnare i kategori Lokaler
Emil Stålknapp är anställd på Savills och har arbetat 7 år i yrket. Han förvaltar 271 948 kvm, varav 58 894 kvm består av handelslokaler och 213 054 kvm är logistik.

Juryns motivering till att Emil blev vald är:

”Denna person beskrivs som en teknisk stjärna och en som förstår fastighetsaffären.
Med en hög arbetsmoral och stort lugn tar sig personen igenom sina arbetsuppgifter
och bygger relationer med hyresgäster och kollegor på ett fantastiskt sätt.”

Främja förvaltarollen
Syftet med priset Årets Fastighetsförvaltare är att premiera medarbetare inom fastighetsbranschen som gör ett professionellt och värdeskapande arbete med fastigheterna, samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

Förutom äran och ett diplom får vinnarna också möjligheten att bli Validerade Fastighetsförvaltare genom FAVAL.

 

Läs hela artikeln hos Förvaltarforum här

Lämna ett svar